CureZone   Log On   Join
First batch done using Utopia generator on default settings MUD
 
  Views: 1,187
Published: 5 years ago
 
This is a reply to # 2,339,353

First batch done using Utopia generator on default settings MUD


Well my first batch is done. Hmm i used the default settings for the device...the only settings really, there's nothing you can adjust with the device.

When I spoke to the utopia people on the phone when buying it, they recommended running the device for 1 hour, letting the solution rest for 30min, then running for another 1 hour. So 2 hours total running time. It came out like mud with grey/brown sediment on the bottom. See the video links.

I didn't take voltage/Ma measurements, but assume it came out this way because voltage/Ma is not optimum? And also because I wasn't really stirring it? I did wipe the electrodes off after the first run, and then again during the 2nd run.

I used my PPM meter on it and it showed 20ppm. I think I read if using a PPM meter, then the actual PPM of the solution would be higher, since I'm not measuring with a PWT meter? So then, I probablky have higher than 20ppm, is that right?

Is this stuff good/safe to use for internal and nebulizer use?

The instructions that came with it are kind of crap to be honest. 1 sheet of paper with not much info on it, just bare essential instructions.

Here's the links to what my batch looks like: https://youtu.be/L9pQ-hFIYR8

with the laser afterward: https://youtu.be/O1zr26YgtUY

Thanks
 

 
Printer-friendly version of this page Email this message to a friend
Alert Moderators
Report Spam or bad message  Alert Moderators on This GOOD Message

This Forum message belongs to a larger discussion thread. See the complete thread below. You can reply to this message!


 

Donate to CureZone


CureZone Newsletter is distributed in partnership with https://www.netatlantic.com


Contact Us - Advertise - Stats

Copyright 1999 - 2021  www.curezone.com

0.531 sec, (1)