CureZone   Log On   Join
 

First batch done using Utopia generator on default settings MUD by #206540 ..... Colloidal Silver Forum

Date:   10/18/2016 5:19:36 AM ( 5 years ago ago)
Hits:   1,213
URL:   https://www.curezone.com/forums/fm.asp?i=2339419

Well my first batch is done. Hmm i used the default settings for the device...the only settings really, there's nothing you can adjust with the device.

When I spoke to the utopia people on the phone when buying it, they recommended running the device for 1 hour, letting the solution rest for 30min, then running for another 1 hour. So 2 hours total running time. It came out like mud with grey/brown sediment on the bottom. See the video links.

I didn't take voltage/Ma measurements, but assume it came out this way because voltage/Ma is not optimum? And also because I wasn't really stirring it? I did wipe the electrodes off after the first run, and then again during the 2nd run.

I used my PPM meter on it and it showed 20ppm. I think I read if using a PPM meter, then the actual PPM of the solution would be higher, since I'm not measuring with a PWT meter? So then, I probablky have higher than 20ppm, is that right?

Is this stuff good/safe to use for internal and nebulizer use?

The instructions that came with it are kind of crap to be honest. 1 sheet of paper with not much info on it, just bare essential instructions.

Here's the links to what my batch looks like: https://youtu.be/L9pQ-hFIYR8

with the laser afterward: https://youtu.be/O1zr26YgtUY

Thanks
 

<< Return to the standard message view

fetched in 0.05 sec, referred by www.curezone.com/forums/fmp.asp?i=2339419